Forum poświęcone Tibii oraz OTS
Miałem bardzo długo postać Paladyna (Dopuki jej nie zhackowali ) Mniejsza z tym.. Przejde do prezentacji xP
Nazwa: Necroopharuss
Profesja: Paladyn
LV: 15
Skile: Distans : 50/ Shielding : 52
Opis: Na rookgardzie bylem nim dosc dlugo przez niepotrzebną walke spearami . Gdy juz przeszedlem na maina kupilem sobie plate seta i zaczalem chodzic na trole (Z powodu niekonczoncych się Spearow i latwego treningu). od skili 45/45 zaczalem chodzic na dwarfy, amazy itp. Moim najwiekszym osiagnieciem na tej postaci bylo zabicie Witcha XP. Po kilku tygodniach gry kupilem sobie Noble Armor, ktory stracilem po 5-ciu minutach
(Ukradli mi XP). Na nastepny dzien kupilem od kumpla Knight Armor xD - (Mialem go tylko niecala godzine bo zabil mnie Hunter i nie udalo mi się go odzyskac
). Ten dzien nie byl zbyt ciekawy bo po godzinie mnie od tego zdarzenia jakis burak mnie zhackowal
I tak skonczyla sie moja przygoda z Real Tibią
- Zaczalem grać w ots'y xP.
PS: Zapraszam do prezentacji waszych postaci ;P
ja tam ciagle gram w real tibie w tej chwili mam 130 ms z 64 mlvl chodze w Golden armor crown legs Bots of Haste (bOh)
Mms(mastermind shield) crown helmet oraz wand of inferno ale to tylko tak dla jaj bo i tak chodze na demony albo na gs minimum wienc nie uzywam zazwyczaj ruzczki ttylko RunkI typu SD no cuz ale i tak w dmoku mam 2 MPA kilka ka legow golden legow itp ale nie nosze tego bo to tylko do ozdoby do domku przeciesz na takim lvl nie wazne sa wcale itemy o to i tak jzu duzo nie daje xD
ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA MOJEGO OTS EXP 8 ) SUPER SIE GRA POCZADKI MALO LUDZI COD AJE SZANSE BYC NAJLEPSZYM
WWW.HEXARIAOTS.NO-IP.INFO ZAPRASZAM!!